Utforska Swift husbilar 2017

Säkerhet, kvalitet och trygghet är viktiga ledord för Swift Group. Swift husbilar ligger i framkant av utvecklingen genom att använda de bästa materialen och de senaste avancerade produktionsmetoderna. Med det nya intelligenta konstruktionssystemet SMART Plus, det nya kontroll- och övervakningssystemet Swift Command, modernt men tidlöst designade modeller och en oöverträffad utrustningsnivå så kommer Swift garanterat ge dig många trevliga och bekymmersfria semesterminnen!Swift Toscane 640 HB
Toscane 640 HB är Swift Groups sportiga och kompakta husbil. Den innovativa stora integrerade luckan bak skapar helt nya möjligheter. Här kan du enkelt lasta t ex sportutrustningen eller cyklar. Modellen har möjlighet till dubbla sittgrupper, eller så väljer man att bädda ner den bakre sittgruppen till en stor säng.

4 bäddar
4 sittplatser
Totalvikt: 3500 kg
Längd: 640 cm
Bredd: 221 cmSwift Toscane 774 QB
Den eleganta och sportiga designen, inredningen som för tankarna till ett ”boutique hotell” och den höga utrustningsnivån gör Toscane 774 till en klassvinnare. Toscane 774 QB har ett stort lyxigt sovrum bak med en smart utdragbar queen säng, som är utrustad med exklusiv madrass från Duvalay Duvalite.

4 bäddar
4 sittplatser
Totalvikt: 3850 kg/3500 kg
Längd: 774 cm
Bredd: 238 cmSwift Toscane 774 EB
Toscane 774 EB har samma sportiga och eleganta design som sin systermodell QB. I stället för queensäng bak har Toscane 774 EB ett fantastiskt badrum med klassens största duschutrymme, framför badrummet två sköna lättbäddade enkelsängar. Mellan sovavdelningen och det rymliga vinkelköket finns en dörr, vilket gör att modellen faktiskt har fyra separata rum! Sittgrupp, kök, sovrum och badrum.

4 bäddar
4 sittplatser
Totalvikt: 3850 kg/3500 kg
Längd: 774 cm
Bredd: 238 cmSwift Toscane 794 QB
NYA SWIFT TOSCANE 794 QB – komfort, rymd och kvalitet i skön förening!
Toscane 794 QB är framtagen till husbilsåkaren som inte vill kompromissa på några punkter. Med den stora queensängen och halvgarage så får man en husbil som uppfyller sina önskningar. Sov- och badrumsavdelningen med separat duschkabin och toalettrum för tankarna till en lyxig hotellsvit. Tack vare Swifts bredare kaross, 238 cm, så får man kanske marknadens bästa rymd. När man pratar komfort så är även förmågan att lasta väldigt viktigt. En lång semester medför att det är mycket prylar som ska med. Här är nya Toscane 794 en riktig laståsna. Vid tillval Maxi-chassi får man nästan 1 tons lastvikt!

4 bäddar
4 sittplatser
Totalvikt: 4250 kg/3850 kg
Längd: 811 cm
Bredd: 238 cmSwift Toscane 794 EB
NYA SWIFT TOSCANE 794 EB – komfort, rymd och kvalitet i skön förening!
Toscane 794 EB är framtagen till husbilsåkaren som inte vill kompromissa på några punkter. Med långbäddar och stort garage så får man en husbil som uppfyller sina önskningar. Sov- och badrumsavdelningen med separat duschkabin och toalettrum för tankarna till en lyxig hotellsvit. Tack vare Swifts bredare kaross, 238 cm, så får man kanske marknadens bästa rymd. När man pratar komfort så är även förmågan att lasta väldigt viktigt. En lång semester medför att det är mycket prylar som ska med. Här är nya Toscane 794 en riktig laståsna. Vid tillval Maxi-chassi får man nästan 1 tons lastvikt!

4 bäddar
4 sittplatser
Totalvikt: 4250 kg/3850 kg
Längd: 811 cm
Bredd: 238 cmÅterförsäljareHitta en Swift-återförsäljare nära dig
BroschyrerLadda ner våra senaste broschyrer
Håll kontaktenPrenumerera på vårt nyhetsbrev
InstruktionsfilmerDu har väl inte missat våra instruktionsfilmer?!