SMART - Swifts starkaste nyhet!

Nya konstruktionssystemet SMART Plus ger en starkare kaross och bättre egenskaper mot inkommande fukt. SMART står för stark, modern, aerodynamisk, resistent och testad.

Den starka sandwichkonstruktionen har i stället för trä på insidan ett ”rent” och hårt polyuretanbaserat material som är helt vattentätt. Konstruktionen förhindrar överföring av fukt från utsidan till insidan av materialet, vilket medför att karossen är mycket resistent mot inkommande fukt.

Samtliga karossdetaljer, t ex fönster och dörrar skruvas i det vattenresistenta polyuretanbaserade materialet/ramen. Tjockleken hos ramen är anpassad till respektive position, å ena sidan för optimal hållfasthet, men även för att vara så tunn som möjligt för att spara vikt. Eftersom materialet både är lättare och starkare än trä så är det möjligt att erhålla viktminskning utan att ge avkall på styrka. Materialet är fullständigt ogenomträngligt för vatten och har inga vener, vilket innebär att fukt inte kan tränga in i väggen.

Den nya 70 mm tjocka golvkonstruktionen är tillverkad med ett glasfiberskikt på utsidan (nedåt). Detta ger ett utmärkt skydd mot både stenskott och fuktangrepp.

Samtliga karossdelar, även det isolerande HD Polystyren golvet, CNC-skärs för bästa noggrannhet.
ÅterförsäljareHitta en Swift-återförsäljare nära dig
BroschyrerLadda ner våra senaste broschyrer
Håll kontaktenPrenumerera på vårt nyhetsbrev
InstruktionsfilmerDu har väl inte missat våra instruktionsfilmer?!