Swift
Husbil vid sjö
Slider

Ny på husbilar

Allt fler har insett fördelen med en husbil. Det är ett smidigt och avkopplande sätt att resa oavsett om vill upptäcka nya platser, bo bekvämt på dina smultronställen, besöka vänner eller ha med dig hemmets bekvämligheter när du utövar sport i Sverige och utomlands.

 

 

Modell och livstil

Innan du väljer ditt drömhem på hjul är det bra att fundera över vilken typ och modell som passar din familj och livsstil.

En husbil kan ge dig en frihet som få andra semesteralternativ når upp till. Om du gillar att vara på resande fot och upptäcka nya platser eller om du åker reser frekvent under korta perioder är en husbil troligen rätt val för dig.

De senaste 10 åren har husbilarna utvecklats i rasande takt inom områden såsom konstruktion, isolering, värme och interiör design. Alla dessa områden kombinerat betyder att du har ett bekvämt boende med dig var du än åker. Med fler och fler uppkopplade enheter, mobiltelefoner, tv-apparater, datorer och belysning är det viktigt med ett effektivt elsystem. I moderna husbilar är lågenergilampor som till exempel LED vanliga, solpaneler och andra olika typer av elgenererande utrustning är inte heller ovanligt. Allt för att du ska kunna ha det bekvämt under flera dagar utan extern tillförsel av ström.

Modern och väldesignad

Köksdelen i en modern husbil är väldesignad och tar tillvara på varje litet utrymme som ges. Första-gångs-köpare brukar till exempel bli imponerade över hur mycket förvaringsutrymme som finns i skåpen. De flesta moderna husbilar har idag mikrovågsugn, el- och gasspis, ugn, kyl och frys, en modern toalett/dusch samt givetvis kallt och varmt vatten.

En husbil blir ditt egna bekväma hem som du kan inreda och organisera så det passar dig bäst. Om du väljer Swift, blir du en del av Swift-familjen. En familj som uppskattar kvalitet, design och innovativa funktioner som gör Swifts produkter så populära.