Swift
Swift Norden 694 QB
Aldrig förr har så många åkt så långt så lätt
Swift Toscane 694 EB Husbil
Slider

Swift Norden 694 QB

Swift Norden 694 är unik! En husbil med 5 bältade platser och 6 sovplatser – som du kör med vanligt B-körkort! Vårt svenska team och ingenjörerna på fabriken i Yorkshire har lyckats med det omöjliga.

Garanti logo 2019

• Du få en bil värd miljoner i utförda krocktester.
• Det räcker med ett vanligt B-körkort för att köra.
• 5 bältade säkerhetsplatser och 6 sovplatser.
• Lyxutrustad redan som standard.
• Hela inredningen är flamsäker.
• Alla tyger smutsavvisande.
• Inbyggd säkerhet för ALLA passagerare.
• Säkerhetsbur för sittplatserna i bodelen.
• Säkerhetsfack för bordet under färd.
• Alla bilar genomgår vår unika Sweden Quality Control.
• 5 års fabriksgaranti.
• 10 års täthetsgaranti mot inkommande fukt.

Skillnaden mellan EB och QB ligger i sängen
EB har två separata långbäddar i sovdelen, med generösa förvaringsutrymme under. Dessa långbäddar går att tvärbädda till en stor dubbelsäng. QB har en fast queen size-säng med garderober på sidan.

Madrassen är som en dröm
Madrassen i Swift Norden är av märket Duvalay. Det är speciellt framtaget för husbilar och valdes ut som vinnare av Swifts användare under ett stort test 2014. Vilken modell passar dig? Besök en av våra duktiga återförsäljare och sov på saken.

Låt oss bjuda på en trevlig överraskning
Köket är hemmets hjärta, och det behöver inte förändras för att hemmet är en husbil. Swift Norden har tre gasolplattor och inbyggd gasolugn med grill.

Nedfällbar rymlig taksäng över sittgruppen i Norden 694. Med ett enkelt handgrepp fälls sängen ned och det är även möjligt att bädda i sittgruppen under.

Duschen som får snålvattnet att rinna till
Duschhandtaget suger in luft som blandas med vattnet, vilket skapar turbulens och ökar vattnets tryck – samtidigt som det minskar vattenförbrukningen med 30 procent.

Hos oss köper du bilen EN gång
Swift Norden sätter ny standard för vad som är standard. Det som är extrautrustning på andra bilar, är på plats redan från start. Enkelt och prydligt. Och betydligt billigare än en bil som du måste uppgradera efterhand. Det gör våra kunder till NÖJDA kunder under HELA ägandeperioden. Precis som vi vill ha det.

Garanterad trygghet med Sweden Quality Control
Från och med 1 juli 2019 genomgår alla fabriksnya bilar en Sweden Quality Control. Det betyder att bilarna testas och servas av en specialistverkstad innan bilarna skickas ut till återförsäljare runt om i landet. Det är vårt sätt att försäkra oss om att Swift Norden är så fantastisk som vi försäkrar. Därför vågar vi ge hela 5 års nybilsgaranti.

Vi tänker på säkerheten. Så du slipper.

När du kör en Swift Norden hanterar du en bil värd miljoner i utförda krocktester. Swift till exempel den ENDA tillverkaren som krocktestar ALLA sittplatser med krockdockor! Den kunskapen är ovärderlig när vi utvecklar nya modeller.

Sätt bordet på plats!

När du kör en Swift Norden har du ALLTID bordet nedmonterat och placerat i ett säkerhetsfack (Swift Safety CompartmentTM) under färd. Om olyckan är framme vill du inte ha bord som flyger fritt i kupén.

Säkerhetsbälten är inte en dekoration

Under sittplatsen i bodelen, där dina barn och barnbarn sitter, finns en unik säkerhetsbur (Swift Safety CageTM) monterad. Den förhindrar att sittplatsen kollapsar vid kollision, vilket är en förutsättning för att säkerhetsbältena ska fungera vid en kollision.

Besök gärna en av våra återförsäljare, lyft på dynan och se buren som räddar liv!

Swift Smart Command

Du styr bilen från mobilen

Swift Norden är standardutrustad med en digital manöverpanel som heter Swift Command System. Den finns monterad i bilen men finns även som app till din mobil. Med den kan du starta bilens värme, justera belysningen, kontrollera batteri och mycket mera. I husbilen finns dessutom en gömd GPS-sändare, så du alltid kan se vart den befinner sig. Alla bilar har dessutom gas- och narkoslarm vilket stoppar en eventuell tjuv.

Backspegel och backkamera
Under färd har du en fullt fungerande backspegel i form av en kamera monterad på bakdelen. När du lägger in backen startar en annan kamera som filmar marken bakom bilen. Så du kan backa med precision.

Swift Toscane 694 EB Husbil
Toscane 694QB Overview Rear Island Bedroom 1
Toscane 600 series washroom retouched
toscane 694eb taklucka
toscane 694eb sittgrupp
toscane 694eb motbak interior
toscane 694eb mikro
toscane 694eb locker
toscane 694eb kylfrys
toscane 694eb dropdownbed
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Specifikationer

Fiat MultiJet Diesel Engine130 hk
Cylindervolym2287cc
Effekt (kW@rpm)96 kW @ 3600 rpm
Vridmoment (Nm@rpm)320 Nm @ 1800 rpm
TakprofilLow-line
Hjulbas4,30 m
Bältade sittplatser5
Bäddar4+2
Total längd7,41 m
Total bredd2,31 m
Total höjd2,85 m
Totalvikt i grundutförande3 500 kg
Vikt i körklart tillstånd*2945 kg
Lastvikt**555 kg
Släpvagnsvikt2 000 kg
Tågvikt5 500 kg
Isoleringsklassning3

Bäddmått

Säng, bak183 cm x 133 cm
Bäddbar sittgrupp209 cm x 139/103 cm
Nedfällbar fast säng193 cm x 127 cm

Ladda ner vår PDF för att få en överblick över alla detaljer i Swift Norden 694

toscane 694qb layout

* Uppgifter om leveransomfattning, utseende, prestanda, dimensioner och vikter för fordonen är avvikelser inom ramen för fabrikstoleranser, +/- 5 % max, möjligt och tillåtet.

** Eventuellt monterad extrautrustning sänker husbilens lastvikt. Det kan bli nödvändigt att minska lastvikten på husbilen vid påkopplad släpvagn för att säkerställa att högsta totalvikt och maximal axelbelastning inte överskrids.
Med förbehåll får tekniska ändringar och eventuella felaktigheter.

Fördelar med Swift Norden
Swift Norden har vuxit fram i ett samarbete mellan ett anrikt brittiskt företag och ett gäng svenska husbilsentusiaster som ville skapa den perfekta husbilen för den kräsna skandinaviska publiken. De Tre största argumenten som våra återförsäljare kommer att berätta för dig är:

• Swift är lyxutrustad redan som standard, vilket ger mycket bil för pengarna.
• Swift tar din säkerhet på allvar och lägger ner miljoner på att utveckla funktioner som de flesta aldrig får någon användning av.
• Swift har verkligt långtgående garantier för att ge dig ett tryggt ägande OCH Swift Quality Control som garanterar att alla bilar är så bra som vi garanterar.

Nackdelar med Swift
Helst vill vi säga inga, det finns inga nackdelar med att äga en Swift, men då skulle vi förneka vår viktigaste uppgift – att lyssna på våra kunder och hela tiden sträva efter att bli bättre. Här är nackdelarna:

• Trots att Swift är Europas största märke är vi små i Sverige. Än så länge.
• Det finns äldre modeller på begagnatmarknaden med ratten på fel sida.
• Äldre modeller hade högre procent småfel som nybil än vi tolererar i dag.

Den sista punkten har vi verkligen tagit på allvar. När vi utvecklade Swift Norden tillsammans med ingenjörerna i Yorkshire var vi eniga om att gamla misstag inte skulle upprepas. Vår högsta prioritet ÄR att garantera våra kunder ett bekymmersfritt ägande!

Ett resultat av det är Swift Quality Control som garanterar att alla bilar är så bra som vi garanterar.

Det var rätt coolt, egentligen. Två killar från Sverige ställde högre krav än någon annan på Europas största husbilsmärke – och de lyssnade! Därför kan vi nu ge hela 5 års nybilsgaranti.

Det är vi stolta över.

Du svär, vi lyssnar
Vi som står bakom Swift Norden älskar livet med husbil och vill att fler ska upptäcka friheten i ett rullande hem. Och du som använder Swift är vår viktigaste expert.

När du tänker ”varför tänkte de inte på det här?” tänk då på oss. Varje gång du slår i en tå och svär, svär att du ska tala om det för oss.

Knyt inte handen i byxfickan. Gilla oss istället på Facebook och dela med dig av din erfarenhet. Berätta för oss vad du gillar – och vad vi kan göra bättre. Vi delar samma intresse. Din bil!