Swift
Swift Toscane 694 EB Husbil
Slider

Om Swift

Sedan Swift Group grundades 1964 har företagets policy alltid varit att producera innovativa fritidsfordon som är modernt men tidlöst designade, byggda till högsta standard och som ger enastående valuta för pengarna. Den här filosofin har medfört att Swift Group nu är en av Europas största producenter med över 14 000 tillverkade fritidsfordon om året.

header 50

Swift Group började producera husbilar 1985. Efter framgångarna med husvagnarna och husbilarna, gjorde företaget under 2004 en stor investering och började även producera villavagnar. Swift är idag ett etablerat och respekterat varumärke inom samtliga tre produktsortimenten; husbilar, husvagnar och villavagnar.

Ett investeringsprogram för flera miljoner pund i online-teknik gör det möjligt för återförsäljare inte bara att beställa på nätet, men också kontrollera produkttillgänglighet och leveransdatum.

Reservdelar och service efter leverans av fordonet är också viktiga delar av Swift Groups verksamhet. Återförsäljarna har tillgång till ett online-system som hjälper dom att identifiera delar via bilder och skisser. De kan också lämna in servicekontroller och garantiarbeten med samma branschledande system.

 

Under 2010 lanserade Swift Group en egen sociala medier webbplats, Swift Talk, där medlemmar kan rådfråga, ladda upp videor, foton och skapa sina egna sociala grupper. Swift Groups personal övervaka forumet och svarar på frågor varje dag, vilket ger en ovärderlig hjälp och stöd för Swifts kunder. Även ett antal huvudleverantörer och återförsäljare är aktiva Swift Talk forummedlemmar.

Vårt mål på Swift Group är att ge hög kvalitet, väl konstruerade produkter som ger enastående värde för pengarna, med stöd av branschledande material och eftermarknadsservice. Oavsett om det är husvagnar, husbilar eller villavagnar, är samtliga Swift Groups produkter av högsta kvalitet, som ska ge den mest bekväma och trevliga semester gång på gång.

 

Historia
1964 Swift Husvagnar grundas
1985 Swift Husbilar lanseras
1992 Abbey Husvagnar förvärvas
1994 Sprite Leisure förvärvas
1995 Sprite Leisure byter namn till Sterling
1996 Bessacarr Husvagnar förvärvas
1997 Bessacarr Husbilar lanseras
2001 Ace Husvagnar förvärvas
2001 Ace Husbilar lanseras
2004 Swift Villavagnar lanseras
2004 Sprite Husvagnar nylanseras
2007 Autocruise Husbilar förvärvas
2008 Mondial Camper Van nylanseras
2009 Escape Husbil lanseras