Swift husbilar – topp 4

Swift husbilar är kända för sin säkerhet och ger dig alla förutsättningar för en riktigt trevlig semester med husbil i Sverige. Beroende på ditt resmål och storlek på resesällskapet kan du välja mellan en mindre ”plåtis” och en större husbil anpassad till hela familjen. Se topp 4 bästa husbilar från Swift som säkrar din nästa semester.

Läs mer

1 Swift Toscane 599 FB

För dig som vill ha en mindre husbil rekommenderar vi denna smidiga modell från Swift Toscane. En anpassningsbar lösning med sängar i ett uppfällt läge tillsammans med flera förvaringsmöjligheter gör denna husbil till det perfekta fordonet för en längre semesterresa.

Husbilen från Swift är utrustad med en sittgrupp för fyra personer, ett kök med grillugn och två gasolplattor samt ett litet badrum med dusch. För att hela familjen ska kunna trivas ihop i husbilen finns här både dimbara LED-spotlights och läslampor, värmereglage som styrs via en smartphone och flera USB-kontakter för smarta digitala prylar.

En plåtis från Swift, precis som övriga husbilar från samma varumärke, har genomgått flera krocktester och är utrustad med gas-och narkoslarm. En backmonitor och ABS-bromsar. tillsammans med en 3 års fabriksgaranti. gör denna husbil till ett tryggt val för dig som värdesätter trygghet på din husbilssemester.

2 Swift Toscane 694 EB

En husbil från Swift av årsmodell 2018 med fem bältade sittplatser och sex bäddar. Den har blivit en storsäljare bland lite yngre köpare med B-körkort. Med en totalvikt på endast 3 500 kg och en rymlig interiör är den både lätt att köra på småvägar och passar dessutom utmärkt för en större barnfamilj.

Swift Toscane 694 är en halvintegrerad husbil med både långbäddar och en mindre dubbelsäng i den bakre sovrumsdelen, samt en nedfällbar säng över sittgruppen i den främre delen. Köket är maximalt utrustat för att passa en större middag. Här finns en stor kyl och frys, mikrovågsugn samt tre gasolplattor.

Förutom en användarvänlig LCD-panel kan du styra denna husbil från Swift via en smartphone eller padda. Där hittar du både belysningsknappen och värmereglering för inomhustemperatur. Givetvis är husbilen från Swift utrustad med en inbyggd GPS-sändare. Det gör att du bland annat kan följa bilens riktning via en dator eller en smartphone var du än befinner dig.

3 Swift Toscane 774 EB

Husbilen från Swift i serien Swift Toscane 774 EB passar ett sällskap på två personer som vill resa med extra komfort. En bred och rymlig bodel med ett tvärställt badrum i bakre delen på husbilen skapar en bekväm och hemtrevlig atmosfär inne i fordonet.

För extra komfort har producenterna utrustat husbilen från Swift med integrerade markiser från Thule, isolerade och uppvärmda tankar samt luftkonditionering. Du kan därför själv reglera både temperaturen och ljuset precis som du vill ha det. Ett extra stort plus för systemet ”Swift Command Tracker” som låter dig justera temperaturen via din smartphone eller surfplatta.

Köket i denna husbil är utrustat med tre gasolplattor, dubbla ugnar och en elplatta. Här finns möjlighet att laga en större måltid om ni exempelvis får besök av era campinggrannar. Vill du dock ha lite egentid går det att stänga till dörren som finns mellan köket och sovavdelningen.

4 Swift Toscane 794 EB

Denna husbil från Swift i serien Swift Toscane 794 EB är en riktigt bra investering för dig som vill ha mycket utrymme och en hög komfortkänsla. Med en kaross på 238 cm och ett tillval av Maxi-chassi får du en rymlig förvaring med en total lastvikt på 900 kg.

Med en husbil från Swift Toscane-familjen kan du njuta av en lång bilresa tillsammans med övriga familjemedlemmar. Här finns en separat avdelning för sov- och badrummet med en duschkabin och toalettrum. Köket är utrustat med grillugn, 4 ugnsplattor och ett flertal förvaringsskåp.

I modellen Swift Toscane 774 EB ingår 100 W solpanel, markiser från Thule och en exklusiv LED-belysning i bakre delen av husbilen. Interiören är väldigt elegant och avskalad. Materialet på möbelklädseln är gjort så att det enkelt kan rengöras med hjälp av en fuktig trasa. Denna husbil passar lika bra för ett äldre par som för en stor barnfamilj som ska ut på sin första semesterresa – en rymlig och smidig husbilsmodell.

Läs mer om